studio 256

Södra Centrum växer fram söder om Göteborgs innerstad utmed Mölndalsån. Inom loppet av några år är tanken att det ska finnas upp emot 2 nya bostäder här som tillsammans med nya butiker, caféer och restauranger hjälper till att skapa en levande ny stadsdel. Studio blir ett kreativt och dynamiskt inslag i det nya. I kvarteret Studio finns det tre unika inredningskoncept som du kan välja bland – Berlin, Barcelona. Cool hemtrevnad nära city I Krokslätt söder om Göteborgs centrum och Liseberg, på gränsen till Mölndals kommun, skapar Skanska Nya Hem Göteborg en ny stadsdel och bygger lägenheter med ett till.

Studio 256 - ett par

Få svar på de vanligaste frågorna Läs om miljösmarta detaljer i Studio Studio blir ett kreativt och dynamiskt inslag i det nya området, som med sina vackra promenadstråk och charmiga inslag blir en naturlig förlängning av innerstaden. Mölndalsån skall på sikt göras mer tillgänglig med mer växtlighet, gångstråk och gångbroar. Namnet Södra Centrum pekar på områdets närhet till centrala Göteborg. I detta skede tas flertalet beslut och vägval för den efterföljande produktionen.

Studio 256 - som

I detta skede tas flertalet beslut och vägval för den efterföljande produktionen. Många av bostäderna i kvarteret Studio i Södra Centrum kommer att bli studiolägenheter med egen entré, dubbel takhöjd och härliga glaspartier som för tankarna till storstäder som Berlin och Barcelona. I första skedet innebär det etablering på platsen i form av arbetsplatsbodar, förråd, säkerhetsutrustning och inhägnader. Alla lägenheter ovan markplan har egen balkong och flera har både balkong och egen terrass. Vi använder kakor cookies på våra webbplatser för att de ska fungera på ett bra sätt för dig. När erforderliga myndighetskrav, interna krav och bygghandlingar är framtagna sker produktionsstarten.

Studio 256 Video

AVROTROS Open Studio Dagen - ZappSport #256