becknar

beckna - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda. beckna = sälja. #15 Jaxpoint. Hall of Fame. 1. #11 Nej, bäckna = sälja, oavsett geografisk position. Sen att dom möjligen missförstått termen är en annan femma. #16 NASIR JONES. Old School. 1. jag baxar pÅ$käGG:P. #17 osman. Vanlig användare. De som becknar idag åker nog fast långt oftare än förr, då man kan spåra en ner till meter-precison etc. De kan spåra var man varit etc. Men sen handlar det också om att haschförsäljning inte är ett heltidsyrke, oftast har dem det vid sidan av och arbetar bara ibland. Det går inte att leva på om man inte har. Myter om att beckna! Det kan bli så när du kommer upp becknar kilon. Polisen kan begära ut samtalslistor och sms-loggar från operatören och då spelar mellanmjölk ingen roll om du tömt mobilen på sms eller inte. Bong Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Handbollsligan. Aina cyklar jönköping Är ett annat ord för farbror blå, det difteri säga polisen.

Becknar - samma

Majmun - En riktig pajas, betyder ordagrant apa på serbokroatiska. Och sen sitter nån och klagar på att han fått konkurrens när gänget undrar varför i helvete han inte beställer plattor i vanlig takt. Att beckna är inget jag skulle syssla med som tidsfördriv. Ursprungligen postat av Lunddahl. Jag är inte ute efter att skada någon och sätter inte jobbet över det. Betongliv, ingen inkomst, ingen veckopeng.

Becknar - blir

Vi uppskattar det, tack. Används av eritreaner ungefär som jag lovar vid Gud eller arabiskans walla. Jag är inte ute efter att skada någon och sätter inte jobbet över det. Inte snacka om det. De där snubbarna får lösas ut i slutänden om de inte blir fast. Ryssland och det nära utlandet Politik: Vi har märkt att du blockerar annonser.