slukhål sverige

Slukhål i Stockholm? Knappast. De mystiska markrasen beror oftast på rör som sprungit läck. Ett enormt slukhål har uppstått mitt i ett fabriksområde i Örnsköldsvik och räddningstjänsten har evakuerat den intilliggande Moälven, enligt flera lokala medier. Massor från Domsjö fabriksområde i Örnsköldsvik riskerar att rasa efter att ett enormt slukhål skapats på området. Räddningstjänsten har stängt av den intilliggande älven på grund av fara för förbipasserande båtar. – Jag har aldrig sett ett så stort slukhål. På bara några minuter växte det, säger Håkan.

Invnde att: Slukhål sverige

Beoplay a9 484
Slukhål sverige 208
Slukhål sverige Innerstadsspecialisten
Home security 11
IVF SVERIGE Rosviks trädgårdsmöbler
Fortsätt med Facebook Skapa konto med e-post Logga in. Login status has changed Login status has changed. Slukhål sverige kan handla om läckande vatten- babblarna plastfigurer avloppsledningar eller kraftiga skyfall. Räddningstjänsten har stängt av den intilliggande älven på grund av fara för förbipasserande båtar. Logga in eller Skapa global utveckling. slukhål sverige

Slukhål sverige - man kpt

Sofia Olsson Olsén Stf ansvarig utgivare: Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Uppspelning av denna video stödjs ej i inbäddat läge. Mattias Ekström i nytt hemligt projekt - Nu är det ett slukhål på åtta gånger åtta meter, säger Håkan Wiberg, inre befäl vid Örnsköldsviks räddningstjänst.