thepirateby

Efter det att The Pirate Bay:s (TPB) svenska domäner coexistentialism.info samt den mindre använda coexistentialism.info tillföll den svenska staten efter en uppmärksammad dom i Stockholms Tingsrätt idag verkar det nu som om TPB har flyttat sin(a) domän(er) till an. Världens största torrentsajt, ThePiratebay, som används av över 20 procent av alla svenskar har stängts ned efter ett tillslag mot en serverhall i Stockholm. Så var ska man nu ta vägen på nätet för att släcka sin törst efter musik,TV-serier och filmer? coexistentialism.info har sammanställt en lista med alternativ. #4 Det räknar ner om du har missat det, 1 dag 20 timmar tills något ska hända - förmodligen att sidan aktiveras till % igen. Har inte haft ett behov av TPB så bryr mig inte så mycket, har kört på en annan torrent-sida med exakt samma uppladdare. #6 Hüüdfadern. Vanlig användare. 1. Den där räknaren.

Thepirateby Video

TPB AFK: The Pirate Bay Away From Keyboard

Thepirateby - har

Den 17 april dömdes de fyra ansvariga bakom sajten till 1 års fängelse vardera samt ett skadestånd på 30 miljoner kronor. Redan innan användaren har fått ned hela filen till sin dator kan klienten börja dela med sig "seeda" det som är nedladdat och uppladdat. SE , stäms nu av den särskilde fildelningsåklagaren Fredrik Ingblad för att inte. Aktiespararnas representant begärde att GGF skulle ordna möte med Aktietorget och honom för att häva handelsstoppet så att affären kunde genomföras. Gör som mer än andra och skriv upp dig på Motgifts nyhetsbrev och få en sammanfattning av det viktigaste från Skandinaviens ledande svenskvänliga alternativmedia. Ge oss ditt stöd Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Organisationen som administrerar den svenska toppdomänen.

Thepirateby - blir

The Pirate Bay ska blockeras av svenska internetleverantörer. The Pirate Bay har bedrivit en verksamhet med hög profil. Här måste du vara försiktig så att du inte spelar upp torrenter som bryter mot upphovsrätten. I ett brev [ 6 ] till den svenska regeringen har företrädare för underhållningsindustrin motvilligt benämnt The Pirate Bay som "en global ikon". Mer specifikt hur underhållningsindustrins advokater räknar ut skadestånd vid diverse piratkopieringsrättegångar där varje kopia av en film, spel, låt eller någonting värderas för högt vilket leder till astronomiska skadestånd.