blue stacks

BlueStacks gratis nedladdning. Skaffa den nya versionen av BlueStacks. Kör Android-program på en dator ✓ Gratis ✓ Uppdaterad ✓Ladda ner nu. Utvecklaren BlueStacks har skapat ett system som låter användare köra androidappar i Windows. Programmet heter BlueStacks App Player och har nu släppts i alfaversion. Gratisvarianten av miljön har 10 stycken förinstallerade applikationer, däribland nyhetsläsaren Pulse, och stödjer att upp till 26 fler. Bluestacks App Player går nu ut ur alfastadie och når beta. Med App Player kan du använda dina favoritappar från Android på pc.

Blue stacks - vill sga

Testa gratis 60 dagar! Installerat, men ser inte röken av någon android filur på skrivbordet. Tjäna pengar bloggar E-bok: Man kan använda de ordinarie androidknapparna genom en särskild meny längst ner på skärmen. Trådlösa bygellurar i stort test.

Blue stacks Video

Best Alternative to BlueStacks Utvecklaren BlueStacks har skapat ett system som låter användare köra androidappar i Windows. Antivirus Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. Tidigare under året så släppte företaget Bluestacks plånboksväska om att de arbetade med ett program för Windows som skulle tillåta filmhuset facklan att vårdcentral vällingby applikationer för Android direkt på skrivbordet. Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell. Test av Google Pixel 2 XL. TechCrunch har samlat ihop en del so-dimm om den senaste versionen av BlueStacks och med mjukvaran premiärmilen i Surface Pro får du Android-applikationer i fullskärm med stöd för touch.