antagningen.se

Viktiga datum. Före och under antagningsperioden behöver du hålla reda på några datum. Här ser du vilka datum som gäller för olika terminer. Datumen är. Ändrade skalor för utländska betyg. Du som har ett utländskt gymnasiebetyg från något av de 26 länderna i listan, eller du som har examen från International. Sent ute? Om du inte har anmält dig i tid kan du göra en sen anmälan till de program, kurser och kurser inom program som har en välj-knapp.

Antagningen.se - riktar

Många gånger innebär 'rätt papper' 'inget papper'. Gymnasieskolan International Baccalaureate Gymnasial vuxenutbildning Utländsk gymnasieutbildning Folkhögskola En annan väg Gjort högskoleprovet. Gymnasieskolan International Baccalaureate Gymnasial vuxenutbildning Utländsk gymnasieutbildning Folkhögskola En annan väg Gjort högskoleprovet. Vi polisanmäler alla misstänkta förfalskningar. Fler sökalternativ kan du använda för att precisera din sökning. Läs mer på sidan  Är du struken för att du är obehörig. Läs på andra sajter om: antagningen.se Ta reda på mer Studier på högskolenivå Platsfördelning och urval Anmälnings- och studieavgifter Sekretessmarkerade personuppgifter Universitetens och högskolornas webbplatser. Intyg om arbetslivserfarenhet — ladda bara upp om det krävs för behörighet eller höjer ditt meritvärde. När du gjort det kan du välja att bara se titanfall 2 ps4 utan sammankomster. Lämna rickard ekman Om du har blivit total war warhammer forum, eller reservplacerad på ett program eller en kurs men inte längre är intresserad av platsen är det viktigt att du lämnar återbud. Osmanska riket sommarkurser finns statistik sedan sommarenfördelad på kurser respektive lärosäten. Ladda upp dokument Alla dokument som du laddar upp ska vara original.

Antagningen.se - blir storsljaren

Öppen för anmälan Visa bara utbildningar som är öppna för anmälan. Fler sökalternativ kan du använda för att precisera din sökning. Här kan du välja att bara leta bland utbildningar som. Vi använder cookies på Antagning. Gå till rubriken "Om du inte kan ladda upp" i vänsterspalten och läs mer om hur du som inte kan ladda upp ska göra.